Vzdělávání na Podbořansku a Žatecku

Informační portál projektů MAP Podbořansko-Žatecko

Aktuality

Projekt

Výstupy projektu

Pomůcky:

Stavebnice Seva pro holky 1 Jumbo

Stavebnice Seva pro holky 1 Jumbo
Počet sad/kusů: 1 - Zaslat poptávku po zapůjčení

Stavebnice SEVA PRO DÍVKY 1 JUMBO rozšiřuje nabídku dílků stavebnic Seva o zcela nové barevné variace.

V této stavebnici tak naleznete celkem 1172 základních dílků.

Všechny stavebnice Seva jsou navíc navzájem kompatibilní, proto je můžeteneustále rozšiřovat.

 

ZPĚTNÉ VAZBY:

ZŠ STAŇKOVICE, Hana Herčíková: "Stavebnici SEVA jsme měli od MAP2 zapůjčenou od 1.9.2020 do 2.12.2020. Děti si stavebnici SEVA v družině velice oblíbily. Nejdříve si s ní začali hrát chlapci, pak se připojily i dívky. Vydrží u ní klidně i dvě hodiny. Stavebnice podporuje a rozvíjí u dětí kreativitu, jemnou i hrubou motoriku a děti se u ní učí trpělivosti. Také u dětí rozvíjí znalosti a zájem o mechaniku. Podle návodu jsou už i malé děti schopny si vyrobit autíčko nebo nějakou jinou pohyblivou věc. Jsou pak nadšené z úspěchu a motivuje je to k další hře. Stavebnice je skvělá pro všechny děti mladšího školního věku".

ZŠ PETROHRAD, Ivana Hůrková: ""Stavebnici děti i žáci znají, používají jí. V zapůjčených stavebnicích se dětem líbilo, že byly zaměřené tematicky a měly k dispozici více dílků. Mladší děti z MŠ stavěly hlavně různě dlouhé „hady“ nebo čtverce, předškoláci tvořili jednoduché konstrukce (silnice, mosty, věže, stůl, židle apod.). Pro mladší děti byla stavebnice náročná na manipulaci (spojování dílů). Školáci využili stavebnici nejvíce, bavila je a hojně ji využívali".

ZŠ DVOŘÁKOVA ŽATEC, Mgr. Radka Vlčková: 1) "Variabilní dětské polytechnické stavebnice Seva a Cheva jsou tvořeny plastovými kostkami rozmanitých tvarů, velikostí a barev. Děti a žáci mají možnost tvořit a pracovat podle návodu a předlohy i vytvářet modely inspirované vlastní fantazií. Je to učení formou hry. Stavebnice povzbuzují dětskou zručnost, motorické schopnosti, představivost a kreativitu. Jsou vhodné a využívané ve všech věkových kategoriích, třídách, pomáhají při rozvoji polytechnického vzdělávání"; 2) Je to nenásilné učení formou hry. Pomáhají při rozvoji polytechnického vzdělávání, rozvoji jemné motoriky a soustředěné tvořivosti. V našem zařízení byly tyto stavebnice využívané všemi věkovými kategoriemi. U mnohých dětí a žáků to byla první zkušenost s tímto typem stavebnic."

Galerie :